Bønnesalat med grillede oliven

  • 20 minutter
  • 10 personer

Ingredienser

  • 800 g haricots verts, blancherede
  • 400 g kidneybønner, kogte
  • 500 g cherrytomater, gerne en blanding af gule og røde
  • 400 g Svansø Grillede grønne oliven
  • 200 g Sun Island Pinjekerner, ristet
  • 4 bdt. blandede krydderurter (f.eks. persille, purløg og kørvel)
  • Olie/eddikedressing:
  • 2 dl olivenolie
  • 2 spsk. Jakobsens Hverdags honning
  • 1 dl condimento bianco, økologisk
  • 1 citron, skal og saft
  • Salt og peber

Tilberedning

1. Bland haricots verts med kogte kidneybønner, halve cherrytomater og grillede oliven.

2. Drys de ristede pinjekerner over. Gem lidt pinjekerner til pynt.

3. Lav en olie/eddikedressing af olivenolie, honning, hvid balsamico, citronsaft og citronskal.

4. Smag til med salt og peber.

5. Vend dressingen i bønnesalaten sammen med hakkede, friske krydderurter.

6. Pynt med pinjekerner og friske krydderurter.

7. Server bønnesalaten med groft brød.