Bønnesalat
Lav en olie/eddikedressing af olivenolie, balsamico, citronsaft og citronskal. Tilsæt flormelis (skal være lidt sød), og smag til med salt og peber. Vend bønner og hakkede, friske krydderurter i dressingen sammen med semi-dried røde tomater og oliven. Gem lidt til pynt.
Anretning
Læg salaten i en skål, og drys resten af de semi-dried røde tomater, oliven og pinjekerner over. Server groft brød til.
Tip
Lun salaten og brug den som tilbehør til kalkun eller andet lyst kød.
- 400 g haricots verts, blancherede
- 200 g kidneybønner, kogte
- 200 g Svansø semi-dried røde tomater
- 200 g Svansø grillede grønne oliven
- 100 g Sun Island pinjekerner, ristet
- 2 bdt. blandede krydderurter (persille, purløg og dild eller efter smag)
- 2 dl Svansø olivenolie
- 2 spsk. flormelis
- 1 dl Svansø hvid balsamico, økologisk
- 1 citron, skal og saft
- Salt og peber
- Groft brød
Produkter brugt i opskriften
Soltørrede tomater er en fyldig og intens smag af tomat. Der gør dem velegnede til hvilken som helst ret med kød, topping på pizza eller som tilbehør I en grøn salat.
Mere information
Produkter brugt i opskriften
Perfekte i salater og til salatbaren. De grillede oliven er også dejlige bare som tilbehør til hverdagens lette retter.
Mere information
Produkter brugt i opskriften
Pinjekerner er knasende og sprøde og har en lækker smag. De smager både nøddeagtigt og nærmest ristet. Virkelig lækre.
Mere information
Produkter brugt i opskriften
Mere information
Produkter brugt i opskriften
Det lyse modstykke til rød balsamico er Condimento Bianco, som er fremstillet af italienske druer i den italienske provins Modena. Den er blandet af økologisk druemost og økologisk vineddike, hvilket giver en frisk smag med søde og syrlige nuancer. Eddikestyrken udgør 5,5%.
Mere information