Pastagratin
Pastaen koges al dente (med bid). Væske sies fra, og pastaen fordeles i 2 gastronormforme. Fordel og mix med de hakkede tomater, grillede peberfrugter inkl. lagen og den grønne pesto. Smages til med salt og peber. Croutoner knuses og blandes med parmesanosten og fordeles jævnt over retten. Bages færdig i ovnen i ca. 15-20 minutter ved 180-200 grader.
Bagetid:
Produkter brugt i opskriften
Vores økologiske pastapenne er fremstillet i Italien på base af 100% italiensk durum semolina durum hvedemel. Durum hvedemel er let kornet, hvilket gør at den færdige pasta bliver sej og fast – også efter den er kogt. Pastapenne indeholder meget smag og er derfor lækre i kraftige pastaretter. Skal det være nemt kan penne hurtigt […]
Mere information
Produkter brugt i opskriften
Tomater dyrket i Puglia regionen, hvor den varme sol giver tomaterne en naturlig sødme. De er dyrket uden brug af pesticider. De solmodne tomater bliver høstet fra juli til september, bliver forarbejdet og er straks klar til brug. De er nænsomt behandlet, så smag og kraft er bevaret.
Mere information
Produkter brugt i opskriften
Perfekte i salater og til salatbaren. De grillede peberfrugt er også dejlige bare som tilbehør til hverdagens lette retter.
Mere information
Produkter brugt i opskriften
Den grønne pesto er fremstillet i Toscana efter en traditionel italiensk opskrift. Netop den geografiske placering af fremstillingen er afgørende for, at vores grønne pesto må kaldes for ”Pesto alla Genovese”.
Mere information
Produkter brugt i opskriften
Brød croutoner med baconsmag bruges til topping på grøn salat.
Mere information