Søg
 

Småretter

Ratatouille tærte


De to slags mel blandes med salt og den groftrevne parmesan. Smørret skæres i tern og smuldres i. Æggeblommer og vand, tilsættes og dejen samles til en kugle, der flades ud, inden den hviler på køl i min. 30 minutter.
Dejen rulles ud og lægges i den smurte tærteform. Prikkes og forbages i 15 minutter ved 175 grader varmluft.

De grillede peberfrugter drænes for olien. Olien kan gemmes og anvendes til f.eks. dressinger og pastasalater.  Pizzasaucen fordeles på den forbagte bund, og herover de grillede peberfrugter.
Tærten bages færdig i ca. 30 minutter ved 175 grader varmluft.

Inden servering drysses der med revet parmesan og frisk timian. Serveres som selvstændig ret eller som tilbehør til kødretter.  

Bagetid:

40 minutter

Ingredienser