Rejesalat
De grønne blade anrettes i bunden af et fad, og øvrige ingredienser fordeles over og dryppes med olie fra artiskokkerne og hvid balsamico.
Serveres med groft brød.
- 500 g grønne salatblade (gerne forskellige slags)
- 200 g Svansø grillede artiskokker
- 150 g Svansø Kalamata oliven
- 50 g Sun Island pinjekerner, ristet
- 100 g Svansø semi-dried cherry-tomater
- 500 g rejer
- 25 g parmesan i flager
- 30 g Svansø hvid balsamico, økologisk
- Evt. groft brød
Produkter brugt i opskriften
Vi har sørget for det grove arbejde med at rense og pille artiskokkerne, og efterfølgende skåret dem ud i passende stykker og grillet dem over en stor grill i 5-10 minutter.
Mere information
Produkter brugt i opskriften
Vores græske Kalamata oliven er med deres brun-violette farve og ovale form en af de mest kendte oliventyper. Som de fleste andre typer af oliven gennemgår Kalamata oliven en 60 dage lang fermenteringsproces i en lage af salt og eddike. Efter fermenteringen er den spiseklar, og du kan glæde dig over den karakteristiske, men milde […]
Mere information
Produkter brugt i opskriften
Pinjekerner er knasende og sprøde og har en lækker smag. De smager både nøddeagtigt og nærmest ristet. Virkelig lækre.
Mere information
Produkter brugt i opskriften
Soltørrede tomater er en fyldig og intens smag af tomat. Der gør dem velegnede til hvilken som helst ret med kød, topping på pizza eller som tilbehør I en grøn salat.
Mere information
Produkter brugt i opskriften
Det lyse modstykke til rød balsamico er Condimento Bianco, som er fremstillet af italienske druer i den italienske provins Modena. Den er blandet af økologisk druemost og økologisk vineddike, hvilket giver en frisk smag med søde og syrlige nuancer. Eddikestyrken udgør 5,5%.
Mere information