Rugmuffins med æblegrød
Æg og rørsukker piskes lyst og luftigt. Mælk og vindruekerneolie tilsættes. Rugflager, hvedemel, bagepulver og salt blandes og røres i dejen, hvorefter æblegrøden vendes i.
Dejen fordeles i muffinforme og bages i ca. 25 minutter ved 175 grader.
Bagetid:
- 4 æg
- 200 g Svansø rørsukker, økologisk
- 2,5 dl mælk
- 1,5 dl Svansø vindruekerneolie
- 250 g Svansø rugflager, økologisk
- 250 g hvedemel
- 6 tsk. bagepulver
- 1 tsk. salt
- 1 kg Skælskær Frugtplantage® æblegrød med vanilje
Produkter brugt i opskriften
Økologisk rørsukker er et uraffineret sukkerprodukt, der udvindes af økologiske sukkerrør, der inddampes, udkrystalliseres og renses. Sukkeret har en gylden farve og søder præcist som hvidt sukker, men smager af mere, da sukkeret indeholder flere naturlige aromastoffer. Anvend økologisk rørsukker til for eksempel te, kaffe, bagværk og syltning. Smagen kan beriges med stødt kanel, ingefær […]
Mere information
Produkter brugt i opskriften
Er god til stegning, da den ikke ryger og lugter ved normal stegetemperatur. Er også god til bagning.
Mere information
Produkter brugt i opskriften
Mere information
Produkter brugt i opskriften
Frugtgrød fra Skælskør Frugtplantage® er et nemt og velsmagende alternativ til både hverdag og fest. Frugtgrøden er et fedtfattigt og lækkert mellemmåltid til børn og voksne, et smagfuldt supplement til morgenmaden og er desuden særdeles velegnet i et væld af desserter og bagværk. Med makroner og flødeskum kan der nemt laves en gammeldags æblekage, men […]
Mere information