Søg
 

Hovedretter

Vegetarlasagne med solsikke-hak


Sæt solsikke-hak i blød i 1 l vand. Dette solsikkeprotein skal gøre det ud for hakket oksekød.

Løgene hakkes og svitses i lidt olie. Skivede eller hakkede gulerødder tilsættes sammen med hakkede tomater, hvidløg, laurbærblade, merian og rosmarin.

Æblerne renses og hakkes groft (det giver lidt kraft og syrlig smag) og tilsættes sammen med bouillonterning. Der kan tilsættes mere bouillon, hvis du vil have en kraftigere smag, og du kan evt. også tilsætte tomatpuré. Til sidst tilsættes solsikkeproteinet. Det hele simrer lidt, og der tilsættes vand og salt efter behov.

Bechamelsaucen laves af kokosmælk, hvilket giver lasagnen en unik smag. Kokosmælken varmes op, og der jævnes med mel, indtil den har den rette cremede konsistens. Tilsæt revet muskatnød, salt og peber efter smag.

I et ildfast fad lægges først sauce, så plader, så bechamel, så sauce osv. Øverst lægges der plader og ovenpå godt med bechamel. Bages i 45 minutter ved 200 grader.

Bagetid:

45 minutter

Ingredienser