Søg
Kvalitet og fødevaresikkerhed

En stærk kultur omkring kvalitet og fødevaresikkerhed


Kvalitet og fødevaresikkerhed er vigtige indsatsområder for Scandic Food. Vores mål er at fremstille sikre fødevarer af høj kvalitet, som dækker kundernes behov og derved giver en høj grad af kundetilfredshed. Til sikring af dette, er arbejdet med opbygning af en stærk kvalitets- og fødevaresikkerhedskultur et vigtigt element. Scandic Food’s medarbejdere uddannes løbende i fødevaresikkerhed og kvalitet, og vores medarbejdere har stor viden på området.

Vi arbejder hver eneste dag med at sikre fødevaresikkerhed gennem hele værdikæden, fra dyrkning af råvarerne til produktet ender hos kunden. For hver råvare og emballage vi anvender, laves en risikovurdering og kontrol, både af produktet og den virksomhed, der fremstiller det. Vores leverandører udvælges på baggrund af Scandic Food’s leverandør-godkendelsessystem.

Standarder

Målsætning på kvalitetsområdet


Det er Scandic Food’s målsætning at fremstille og markedsføre velsmagende fødevarer af ensartet kvalitet, som lever op til kundens forventninger, er autentiske, er sikre at anvende for forbrugerne og overholder gældende lovgivning samt aktuelle kvalitets- og fødevaresikkerhedsstandarder.

Certificeringer

BRC og IFS


Scandic Food værner om kvalitet og fødevaresikkerhed og stiller krav til, at produktionsenheder er certificeret efter de strengeste fødevaresikkerhedsstandarder (BRC og/eller IFS).
BRC Global Standard for fødevaresikkerhed og IFS Food er anerkendte standarder inden for fødevarer med meget høje krav til fødevaresikkerhed, hygiejne, sporbarhed, kvalitetsstyring og fødevareforsvar. BRC og IFS er baseret på HACCP-principperne, som er rygraden i ethvert fødevaresikkerhedssystem.

Certifikater

Du kan se vores certifikater for BRC og IFS her:

         

IFS Certificate Scandic Food Taars, Denmark

BRC Certificate Scandic Food Taars, Denmark

BRC certificate Scandic Food, Nr. Aaby, Denmaark

BRC Certificate Scandic Food, Lipsko, Poland